Banner van ManKrat - Cadeau's voor mannen

Hoe blijf je gezond in een radioactieve wereld

(NaturalNews) Op dit moment stroomt radioactief water van de Fukushima ramp langs de kusten van Noord-Amerika. En we weten al sinds 1987 dat stralingslekken een wereldwijd probleem zijn. In de 8 maanden na de Tsjernobyl ramp in Europa, werd langs de noordelijke kustgebieden van de VS een stijging van kindersterfte van  245% tot 900% waargenomen. Kortom, bij een nucleaire ramp op het noordelijk halfrond, wordt het hele noordelijk halfrond besmet. Dat maakt radioactieve vervuiling, waar deze ook plaatsvindt, of plaatsgevonden heeft, tot een wereldwijd probleem.

De recente ramp in Fukushima voegt  alleen maar meer straling toe aan de letterlijke zee van reeds bestaande straling.

Onze wereld wordt routinematig blootgesteld aan onnatuurlijke straling van nucleaire medische apparatuur,  full-body scans, straling van in het verleden gezonken onderzeeërs, munitie met verarmd uranium, mammografieën, CT-scans, röntgenfoto’s, radioactief verontreinigde tabaksrook, magnetrons, locale incidenten en meer.

Om een paar voorbeelden te noemen:

Nucleaire incidenten en ongevallen

In een meer dan 15 jaar durende studie die in 1985 eindigde zijn er in 14 westerse landen 151 grote nucleaire ongevallen met een totaal van meer dan 2.700 ongelukken in nucleaire installaties geregistreerd.

Röntgenstraling

Dr Alice Stewart, een erkende autoriteit op het gebied van nucleaire epidemiologie, ontdekte dat kinderen van vrouwen die blootgesteld waren aan diagnostische röntgenstraling tijdens de zwangerschap, twee keer meer kans hadden op leukemie in vergelijking tot kinderen die niet waren blootgesteld in de baarmoeder.

Sigarettenrook

Sigarettenrook bevat deeltjes radioactief radium 226 die zijn gevonden in fosfaatmeststoffen welke in de commerciële tabaksteelt gebruikt worden, alsmede polonium 210 en lood, welke afbraakproducten zijn van radium 226 en kalium 40.

Onze focus lig dus niet alleen op het overleven van de recente Fukushima ramp, maar het beschermen van onszelf en onze families tegen de dagelijkse straling van radioactieve stoffen die over een langere periode zijn opgestapeld.

Mijn benadering van het beschermen tegen de straling van radioactieve stoffen is gebaseerd op zes principes:

 1. Selectieve opname door voldoende mineralen
  Als er voldoende mineralen in je lichaam zitten dan zijn je lichaamscellen verzadigd met gezonde mineralen. Het gevolg is dat er dan minder kans is dat er radioactieve mineralen worden opgenomen in je systeem. Zorg dus voor voldoende mineralen in je voeding. (Bijvoorbeeld door gebruik Keltisch- of Himalayazout)
 2. Chelatie (binding radioactieve stoffen)
  Bepaalde voedingsmiddelen trekken actief radioactieve stoffen en metalen naar zich toe (chelatie), die dan vanuit het lichaam worden afgescheiden via de darmen en de nieren. Kelp is een zeewier dat verreweg de meeste chelatoren bevat namelijk natriumalginaat. Het werk van JF Sara op het Milieutoxicologisch Laboratorium van de EPA, toont aan dat de alginaten uit het kelp metalen, barium, lood, plutonium, cesium en cadmium aan zich binden. Slik 5-10 tabletten kelp om je lichaam te helpen bij het afvoeren van radioactief plutonium en cesium. Let er uiteraard op dat de grondstoffen voor de kelptabletten uit een veilige bron komen en niet uit een besmette oceaan.
 3. Verhoog je inname van antioxidanten
  Hou de antioxidanten en enzymen in je lichaam op peil zodat de vrije radicalen die ontstaan door de blootstelling aan straling worden teniet gedaan.
 4. Specifieke voedingsmiddelen en kruiden
  Slik spirulina en chlorella supplementen
  Verhoog je inname van alle bladgroenten en kruisbloemige groenten zoals broccoli, paksoi, spruitjes, kool en waterkers.
  Neem bijenpollen (2 eetlepels, 2 maal per dag)
  Eet meer knoflook en ui
  Neem Siberische Ginseng, Panax Ginseng en rozemarijn
 5. Een alkalisch dieet
  Zorg ervoor dat je lichaam niet verzuurt door het eten van geraffineerd voedsel, maar eet zoveel mogelijk onbewerkt en organisch voedsel zodat de zuurgraad van je lichaam alkalisch (basisch) blijft.
  Uit onderzoek van de International Journal of Radiation Oncology in 1980, is gebleken dat wanneer de pH van je cellulaire vloeistof iets meer alkalisch is, je cellen beter tegen straling beschermd zouden zijn. Een alkalisch dieet van zoveel mogelijk oorspronkelijk voedsel dient ons lichaam het beste in deze tijd (tip: zoek op het internet naar “zuur base evenwicht”). Uit de radiologische beoordeling van de Wyhl kerncentrale aan de Universiteit van Heidelberg te Duitsland in 1978, bleek dat als gevolg van blootstelling aan de lucht, koeienmelk 15 keer meer geconcentreerd was met radioactieve stoffen, en rundvlees 30 keer meer dan groene bladgroenten. Je kunt je moestuin afdekken met plastic of je kunt groenten kweken in een kas of tunnel, zodat radioactieve regen, stof of zeemist wordt buitengehouden.
 6. Neem de politieke actie
  Neem de politieke actie om alle mogelijke bronnen van blootstelling aan straling zoals het gebruik van kerncentrales, DU wapens (vuile bommen met verarmd uranium) en alle nucleaire wapens te elimineren. Het is inspirerend en ook niet voor niets, dat Duitsland de leiding neemt om het gebruik van kerncentrales tot het jaar 2020 uit te faseren.

Lees het volledige stralingsprotocol van Dr Cousens hier gratis.

Auteur: Dr Gabriel Cousens

Overgenomen en vrij vertaald van: NaturalNews

Bronnen gebruikt in dit artikel:
1. Sternglass, Ernest J., “Eerste bewijs voor effecten op de gezondheid van Tsjernobyl in de Verenigde Staten,” met JM Gould, eerste globale straling Slachtoffers Conference, 26 september 1987

2. Sternglass, Ernest J. “Medische X-stralen en Fallout: Waarom Wij hebben ons verkeken op de gezondheidseffecten van straling in het milieu,” In het eerste globale straling Slachtoffers Conference, 26 september 1987

3. Carmel McCoubrey. “Alice Stewart, 95, Linked X-stralen tegen ziektes,” The New York Times, 04 juli 2002

4. “Verslag Cites 151 belangrijke nucleaire Mishaps Sinds 1971,” National Wildlife, Aug/Sep86, Vol. 24 Nummer 5, p25

5. Rottinger, EM, Mendonca, M, Gerweck, LE. “Wijziging van de pH geïnduceerde cel inactivatie door middel van bestraling – gliacellen,” International Journal of Radiation Oncology, Vol. 6, Issue, 12, pagina’s 1659-1662, december 1980

6. Arne Huag, samenstelling en eigenschappen van alginaten, Nummer 30 van het Noorse Instituut van zeewier onderzoek, gepubliceerd door TH Trykk, 1964