Banner van ManKrat - Cadeau's voor mannen

Verbetering kwaliteit vlees met ingespoten water [satire]

Injecteren mineraalwater in vleesDiverse supermarkten hebben aangekondigd dat ze hun beleid om vlees met water te injecteren zullen verbeteren. "Voortaan zal er uitsluitend vlees met het zuiverste toegevoegde mineraalwater in de schappen liggen", aldus de woordvoerder van de C1000. Voorheen werd altijd regulier kraanwater gebruikt, maar dat is volgens de woordvoerder 'niet meer van deze tijd'. De verwachting is dat meer supermarkten op korte termijn zullen volgen.

C1000 laat weten: "De laatste tijd is veel onrust ontstaan onder consumenten over het toegevoegde water in ons vlees. Omdat de prijs van vlees wordt bepaald aan de hand van het gewicht, kunnen we ons dat wel voorstellen. Door nu zuiver mineraalwater te injecteren, geven we de consument meer waar voor het geld.".

Inmiddels circuleren geruchten dat concurrent Albert Heijn deze nieuwe trend nog een stap verder wil brengen. Hier zal de nieuwe, gepersonaliseerde bonuskaart een belangrijke rol spelen. Volgens de geruchten is AH van plan om een extra mogelijkheid aan te bieden voor consumenten die overstappen op deze nieuwe bonuskaart. Deze extra mogelijkheid zou de consument de keuze geven uit verschillende soorten mineraalwater in het vlees. Consumenten kunnen van te voren online aangeven welk mineraalwater zij in hun vlees wensen. Er wordt zelfs gesproken over het ter plekke injecteren van het mineraalwater naar keuze in de winkels zelf. Het zou dan gaan om de grotere AH filialen. Voor kleinere filialen zou deze service niet rendabel zijn.

Direct na het ter perse gaan van dit bericht heeft supermarktketen Jumbo bekend gemaakt ook over te stappen op mineraalwater, maar "desondanks blijven we een prijsgarantie geven op ons vlees met water".

(Meer lezen? >http://nos.nl/artikel/484632-consument-bedrogen-met-vlees-vis.html)

Reacties
 • Petra zei (03-11-2013 om 22:33 uur):   

  Lekker dan, ik probeerde laatst bij de kassa de met water volgespoten kip met chocolademunten te betalen. Maar dan mag het ineens weer niet 👿

 • Anderson zei (06-04-2021 om 12:52 uur):   

  Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
  E-mail: carlose78910@gmail.com

 • Susan Benson zei (16-05-2021 om 12:50 uur):   

  Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur..

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak – U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag – u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering – Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet – Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages – u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele terugbetaling – U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp / Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *