Banner van ManKrat - Cadeau's voor mannen

6 opvallende bevindingen over kanker na 90 jaar onderzoek

geelwortelGeloven we nog steeds dat het krijgen van kanker domme pech is? Na 90 jaar onderzoek is de ziekte kanker nog steeds niet onder controle. Er zijn miljarden en miljarden euro's in onderzoek en verbeteringen gestopt, maar in veel westerse landen staat kanker nog steeds bovenaan in de lijst met doodsoorzaken. Er sterven meer en meer mensen aan deze afschuwelijke ziekte. Wat klopt hier niet?

Vrijwel al het onderzoeksgeld gaat naar het bestrijden van kanker door de clubs die chemokuren ontwikkelen. Weinig aandacht en geld wordt er besteed aan de preventie van kanker door middel van voeding of natuurlijke therapieën. Vreemd genoeg zijn er toch duizenden onderzoeken bekend van natuurlijke geneeswijzen van kanker, allemaal gepubliceerd in geronemmeerde tijdschriften zoals Pubmed, The Lancet, of The American Medical Association, en het European Centre of Cancer.

Kijk bijvoorbeeld eens hier naar de onderzoeksresultaten die gaan over Kurkuma en Kanker. Of hier waar je de onderzoeken vindt over het gebruik van de zéér geneeskrachtige plant Cannabis (waar je niet alleen maar high van hoeft te worden). En als je dan toch bezig bent, zoek dan ook eens op de Pubmedsite met de woorden Natural Cancer Therapy. Dan vind je meer dan 12000 resultaten!

Dr. Warburg en Dr. Peskin hebben samen 90 jaar lang onderzoek gedaan en komen met een aantal stellingen. Hieronder een kleine opsomming, overgenomen uit het boek 'Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten':

  • kanker is te voorkomen
  • kanker is niet erfelijk bepaald
  • kanker heeft verschillende suboorzaken
  • één hoofdoorzaak van kanker is zuurstof tekort
  • chemotherapie is schadelijk en leidt vaak tot de dood
  • er zijn aanvullende therapieën die kanker kunnen bestrijden die niet schadelijk of dodelijk zijn

Auteur Ard Pisa heeft bovenstaande kennis in duidelijke taal verwerkt in zijn nieuwe boek. Hij, en velen met hem, zijn ervan overtuigd dat we het roer met betrekking tot kanker compleet om moeten gooien. In de afgelopen decennia is men er namelijk niet in geslaagd om het aantal sterfgevallen van kanker drastisch te verlagen. Hoe we een andere koers moeten varen legt hij uit in zijn nieuwe boek 'Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten'.

Meer weten over hoe je je kunt beschermen tegen kanker en hoe je je gezondheid in eigen hand kunt nemen? Klik dan op het boek hieronder om het vrijblijvend in te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *