Banner van ManKrat - Cadeau's voor mannen

Alles wat de dokter je niet vertelt over menopauze

Soms kom je boeken tegen die zo verrassend zijn, dat je de inhoud wel van de daken wilt schreeuwen. Zo’n boek is het boek van dr. John Lee. Vlak voor zijn overlijden heeft hij nog zijn 20 jarige studie aangevuld met de laatste actualiteiten op het gebied van hormonen en gezondheid.

Ja, dit boek gaat over de menopauze, alhoewel het aan te raden is aan vrouwen van alle leeftijden omdat het over je hormoonbalans gaat en over je gezondheid. Zelfs aan mannen is dit boek aan te raden, omdat ook mannen hormonen hebben die soms op hol zijn geslagen. Na het lezen van dit boek zul je gigantisch veel kennis hebben over hoe je lichaam werkt, waarom er onvoorspelbare dingen gebeuren en hoe je een evenwichtige hormoonbalans teweeg kan brengen. Dit boek is een absolute aanrader.

In het boek dat 496 pagina’s telt, legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de gezondheidsprofessional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt. Door zijn jarenlange specialisatie in dit onderwerp zul je in dit boek veel episodes aantreffen die je huisarts of zelfs je specialist je niet kan vertellen.
Dit boek is voor iedere vrouw belangrijk om te lezen.

Ontdek de voordelen in dit revolutionaire boek:

  • Vermindert of laat premenopauzale en menopauzale symptomen verdwijnen
  • Helpt bij het oplossen van hormoongerelateerde problemen, zoals osteoporose, opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, gewichtstoename en fibrocystische borsten (knobbeltjes in de borsten)
  • Vermindert gewichtstoename op middelbare leeftijd
  • Helpt de libido herstellen
  • Beschermt tegen borstkanker
  • Behoudt mentale scherpte
  • Helpt osteoporose stoppen en keren
  • Herstelt energie en levendigheid
  • Vertraagt de tekenen van het ouder worden.

Dr. John R. Lee publiceerde meer dan vijftien jaar geleden zijn verrassende conclusies over conven­tio­ne­le hor­moon­sup­ple­tie­the­ra­pie: syn­the­ti­sche hormonen werken niet als voorspeld en erger nog, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid van vrouwen. Zijn bevindingen ontketenden een storm van controversie. Maar jaren later heeft onderzoek aangetoond dat hij gelijk had. Helaas moeten nog steeds miljoenen vrouwen, die bezorgd zijn over het ouder worden, besluiten om wel of niet synthetische hormoonsuppletietherapie te ondergaan en te lijden onder de bijwerkingen en toegenomen ge­zond­heids­ri­si­co’s, omdat ze de voordelen van de natuurlijke behandeling niet kennen. Dit kan dus anders! Honderdduizenden vrouwen hebben wel naar het potentieel levensreddende advies van dr. Lee geluisterd en hebben zijn baanbrekende, natuurlijke hormoonprogramma gevolgd met ver­ba­zing­wek­ken­de resultaten.

Klik hier voor het boek

Speekseltest voor het meten van vrouwelijke hormonen
zoals besproken in het boek van dr. John R. Lee.