Banner van ManKrat - Cadeau's voor mannen

Health Ranger: “Ik raakte chronisch vergiftigd door biologisch voedsel”

biofoodIk ben een grote fan van Mike Adams, de Amerikaanse Health Ranger, die inspireert en aanzet tot een gezonde levensstijl. Daarnaast stelt hij ook op een scherpe manier zaken aan de kaak die het daglicht niet kunnen verdragen, onder andere over ons voedsel en hoe hij chronisch vergiftigd is geraakt door het eten van biologisch voedsel. Hier in Nederland komt ook steeds meer aan het licht dat er schandelijk wordt gerotzooid met ons voedsel. Ook wordt er zeer achteloos omgegaan met giftige stoffen en metalen die jaar in jaar uit in ons milleu opstapelen en zo in ons lichaam terecht komen.

Mike Adams heeft laboratoriumapparatuur tot zijn beschikking om verontreinigingen in voedsel te detecteren. Hieronder zijn relaas over hetgeen hij normaal gesproken at en waarvan hij dacht dat het gezond was….. maar helaas:

***

(NaturalNews) Hierbij bedank ik alle Natural News lezers voor hun steun tijdens mijn intensief laboratoriumonderzoek naar voedsel. Dit onderzoek zal doorgaan tot januari, waarna we meer gaan publiceren over voedselwetenschap en medische milieukunde.

De geruchten

Er zijn geruchten geweest dat ik zelf zou zijn blootgesteld aan chronische, accumulerende, lage niveau's van toxische elementen (gifstoffen). Deze geruchten zijn waar! In de afgelopen maanden ben ik erin geslaagd om de bronnen van deze gifstoffen te identificeren en ze te verwijderen uit mijn dieet en mijn omgeving. Sommige van deze gifstoffen komen nu nog steeds voor in mijn haar en urine, maar over het algemeen zijn de giftige niveaus nu drastisch gedaald.

Op geen enkel moment waren de blootstellingen acuut. Maar ik heb het wel over voortdurende lage niveau's van blootstelling opgestapeld in de tijd. Wat schokkend is, is dat ik werd blootgesteld aan deze giftige elementen, terwijl ik dacht dat ik een hele gezonde levensstijl had met een ongelooflijk schoon "biologisch" dieet rijk aan superfoods en supplementen. Maar helaas is gebleken dat veel biologische voedingsmiddelen erg verontreinigd zijn…… En wat ook schokkend is, is dat ook jij vrijwel zeker chronisch wordt vergiftigd op de manier waarop dat bij mij gebeurde. Details hierover volgen in toekomstige artikelen. Ik kan je verzekeren dat je wordt blootgesteld aan verrassende niveaus van cadmium, lood, kwik, koper, aluminium en zelfs uranium, dit is een element dat ik nu ook in lage concentraties vind in bijna alle levensmiddelen! (Meer details volgen later, maar we eten allemaal …… FALLOUT! )

Vergiftigd door het eten van biologische producten

Om je een aantal concrete voorbeelden te geven van wat er gaande was, hier een deel van mijn bevingingen van de afgelopen maanden.

  • Ik werd vergiftigd met cadmium door het eten van een gecertificeerd biologisch product. Het bevatte 4000 ppb cadmium (ppb = deeltjes per miljard). Gelukkig heb ik er niet veel van gegeten.
  • Ik werd ook vergiftigd met cadmium dat ik vond in biologische bruine rijst, het bevatte 3000 ppb.
  • Schokkend, ik werd vergiftigd met lood door het kweken van mijn eigen kiemgroenten. Uit analytische testen bleek dat deze kiemengroenten 400 ppb lood bevatte als gevolg van besmette zaden. Dit was absoluut verbazingwekkend omdat ik altijd aannam dat kiemgroenten erg gezond waren. Groenten kunnen dus ook giftig zijn als de zaden verontreinigd zijn. Dankzij mijn eigen lab kwam ik hierachter, anders had ik  nooit de moeite genomen om kiemgroenten op lood te laten testen.
  • Ik werd vergiftigd met hoge niveaus van aluminium uit een voedingssupplement, nooit gerealiseerd dat dit aluminium kon bevatten. Via gedetailleerde laboratoriumtests, was ik in staat om aan te tonen dat deze stof in grote hoeveelheden vrijkwam in het maagdarmkanaal, waardoor de aluminium waardes in mijn bloed en urine drastisch verhoogd waren. Ik heb altijd veel moeite gedaan om de blootstelling aan aluminium te vermijden. Daarom was deze bevinding bijzonder verontrustend.

Gelukkig waren de risico's relatief laag. En omdat mijn dieet zo rijk is aan gezonde voedingsstoffen, kruiden en onbewerkt voedsel, was ik in staat om deze giftige elementen vrij snel te elimineren. Echt schokkend was dat toen de giftige metalen weer uit mijn lijf verdwenen, mijn hersenen "ontwaakten" en mijn kijk op het leven drastisch verschoof. Ook aan de fysieke kant veranderde wat, ik ben aanzienlijk afgeslankt, mijn lichaamsgewicht kwam weer in een gezond evenwicht. Daarom is het cruciaal dat ik mijn bevindingen met je deel, zodat jij de chronische vergiftiging waaronder we allemaal lijden kunt voorkomen.

Hoe zit het met niet biologisch?

En terwijl ik mij met het eten van biologisch voedsel al blootgesteld was aan lage niveaus van giftige stoffen, kun je nagaan hoe het zit met de mate van vergiftiging van mensen die conventioneel bewerkte voedingsmiddelen eten. Met alle verwoestende gevolgen voor hun gezondheid van dien.

We zullen als beschaving niet overleven als we niet de chronische vergiftiging van ons voedsel, van onze planeet, van onze boerderijen, van ons lichaam en van onze eigen kinderen kunnen terugdraaien. In 2014 zal ik u onthullen wat voor vervuiling er is gevonden in niet biologisch en bewerkt voedsel. En aan de andere kant is er ook iets positiefs te melden, ik zal ook laten weten welke producten we hebben gevonden die ongelooflijk schoon en veilig zijn, zodat je ze in zeer grote hoeveelheden kunt consumeren.

Meer nieuws in 2014

Ik voel me ontzettend gezegend dat ik de intellectuele en financiële draagkracht heb gehad om giftige blootstelling te kunnen indentificeren in mijn eigen leven. Jouw steun van Natural News en onze Natural News Store heeft dit mogelijk gemaakt, dus dank daarvoor. Maak je klaar voor een wervelwind van mind-blowing informatie van Natural News in 2014. We gaan nieuwe bevindingen, kennis, wijsheid en een schat aan gegevens met je delen, die zullen voor een revolutie  zorgen in je leven. ! Meer informatie : http://www.naturalnews.com

Auteur: Mike Adams, The Health Ranger

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *