Banner van ManKrat - Cadeau's voor mannen

Lange rijen om vingerafdrukken aan Apple af te staan

vingerafdruk-appleIn Amerika zijn duizenden mensen alvast in de rij gaan staan om hun vingerafdruk af te staan aan Apple. Gisteren heeft de fruitfabrikant hun nieuwe technologische melkkoe aangekondigd: De iPhone 5s, mét vingerafdrukscanner.

Ook in Nederland zijn volgens de laatste tellingen minstens 8.350 mensen in de rij gaan staan, hoewel de nieuwe smartphone voorlopig hier nog niet leverbaar is. Ondanks de controverse enige tijd geleden bij het afgeven van vingerafdrukken voor een nieuw paspoort, lijkt het geen enkel probleem te zijn om dat wel in te leveren bij een van de grootste commerciële bedrijven ter wereld.

"Het is zo heerlijk dat je al je gegevens en je privacy kunt afgeven en nergens meer over hoeft na te denken", aldus een enthousiaste fan in slaapzak uit de rij met wachtenden. "Het is bekend dat Nederland het land is van de vele regeltjes. En ik kan het eerlijk gezegd niet meer allemaal bijhouden. Nu hoef ik zelfs niet een pincode van vier cijfers te onthouden, gewoon mijn vinger erop en ze weten alles van me. Heerlijk!".

Daarnaast wordt het nieuwe budget model van de iphone met veel enthousiasme begroet. "Kijk, minimaal 700 euro neertellen voor de nieuwe iphone, dat lukt me niet meer. Elk jaar een nieuwe iphone en ipad, vorig jaar brachten ze er zelfs twee uit, het houdt een keer op", aldus een andere verkleumde enthousiasteling. "Maar nu, met die nieuwe budget iphone van 600 euro, ja dan gaat het wél weer makkelijk."

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *